DBC Filmavond & Wine Tasting

A Dutch Business Club (DBC) Event

De Dutch Business Club nodigt jullie van harte uit voor een Nederlandse filmavond en wijnproeverij bij Dudoc. Vorig jaar gingen jullie massaal naar onze screening van ‘Het Diner’, en dit jaar kiezen we weer voor een boekverfilming: De Helleveeg van A.F.Th van der Heijden.

Voor aanvang van de film is er de mogelijkheid om wijn te proeven aan tafel met Heleen Pannekoek, mede-eigenaar van Fort Berens, een prachtige wijngaard in Lillooet (http://www.fortberens.ca/). Zij zal ook iets vertellen over het runnen van een wijngaard en hoe zij en haar man in Canada verzeild zijn geraakt.

We kunnen zo’n 60 mensen ontvangen in de ‘filmzaal’ van DUDOC, dus er geldt een first come first serve regel voor de kaartverkoop.

De film zal om 18:30 beginnen, met daarvoor gelegenheid voor een hapje en een (Fort Berens) drankje. Tijdens de film kun je een zakje popcorn vullen en naderhand is er even tijd om na te praten met nog een drankje.

Omschrijving van de film:
In De Helleveeg maken we kennis met Albert Egberts (Benja Bruijning) en zijn tante Tiny (Hannah Hoekstra). Tiny lijdt behalve aan smetvrees ook aan een dwangmatig scherpe tong. Voor Albert is tante Tiny, schertsend Tientje Poets genoemd, even afschrikwekkend als intrigerend. Eenmaal zelf volwassen geworden stuurt Albert aan op een grote confrontatie, waarbij eindelijk alle familiegeheimen aan het licht komen.

Kosten: $20 per persoon

Koop je ticket hier.

Date: Maandag 10 april, 17:30-21:00

Locatie: Dudoc Vancouver
#100-1445 W Georgia St
Unceded Musqueam, Squamish and Tsleil-Waututh Territory
Vancouver, BC


Contact us: contact@dudocvancouver.com